پیاده روی بهترین نسخه ورزشی برای سلامت قلب است/ مراجعه شش هزار و ۵۰۰ نفر به اورژانس بیمارستان امام علی کرمانشاه

ایرسا- رییس بیمارستان امام علی (ع) پیاده روی کردن بهترین نسخه ورزشی برای قلب است که باید بین 45 تا 60 دقیقه بدون صحبت کردن انجام شود که بتواند ضربان قلب را افزایش و باید به صورت مداوم انجام شود.

به گزارش ایرسا آنلاین، دکتر بهزاد حیدرپور پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران، با اشاره به اینکه در بیمارستان امام علی (ع) حراجی قلب، اینترنیشن، انژو گرافی و… سرویس دهی و طبق ویزیت های متخصص انجام می‌شود بیان کرد: اکثر جراحی مهم کشور به جز پیوند قلب در کرمانشاه انجام می شوذ.

وی بیان کرد: زیرساخت های پیوند قلب در کرمانشاه در حال پیگیری کردن است و در تلاش هستیم که پیوند قلب را راه اندازی کنیم.

دکتر حیدرپور گفت: ماهیانه ۶ هزار و ۵۰۰ نفر بیمار به اورژانس مراجعه می‌کنند که مراقبت های ویژه قلب در اورژانس توسط فوق تخصص ویزیت و در صورت نیاز در بخش های دیگر استنت گذاری، آنژیوگرافی و…. انجام میشود و موردی نداریم که بیمار را به بیرون از استان ارجاع دهیم.

به گفته رئیس بیمارستان امام علی (ع) سلامت قلب با توجه به استرتژیک که دارد بسیار مهم است.

وی افزود: ۵۰۰ آنژیوگرافی در ماه ۵۰ الی ۶۰ جراحی، آنژیوپلاستی در ماه ۱۵۰ نفر انجام می‌شود.

دکتر حیدرپور بیان کرد: به جهت اینکه زیرساخت ها و کبود های وجود دارد استنت (فنر قلبی) داریم اما رضایت مندی بیماران در اولویت قرار دارد و تمام تلاش خود را میکنیم.

۵۰ نفر متخصص فوق تخصص، ۳ نفر جراح، ۱۵نفر پزشک عمومی، ۴۱۰ پرستار، ۳۳ کارشناس علوم آزمایشگاهی، ۲۲۷ کارمند پیشتابی و… در بیمارستان امام علی (ع) در حال خدمت‌رسانی به بیماران هستند.

وی با تاکید بر اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، خاطرنشان کرد: هزینه های درمان در کشور بسیار بالا است و باید قبل از اینکه به بیماری مبتلا شویم پیشگیری شود.

فاکتور های خطر قلب که باید به آن توجه کرد؛ اختلال فشار خون، قند خون، استفاده از دخانیات که ۷۰ نوع ماده سمی و ۱۰ الی ۱۲ نوع ان سرطان زا است، ارث، تغذیه ( یکی از پراهمیت ترین موارد در خانواده هاس) غذای هر ایرانی باید کم نمک باشد. از افزودنی های مجاز که نمک را کم می‌کند از جمله لیموترش استفاده کند.

وی افزود: افراد سیگاری نوع اول و نوع دوم داریم که نوع دوم آن افرادی هستند که در معرض دود سیگار قرار گرفته و ۹۰ درصد مضرات سیگار را دریافت می‌کنند.

رییس بیمارستان امام علی (ع) با اشاره به اینکه کودکان و نوجوان چاق در معرض مشکلات قلبی هستند که باید ورزش های مستمر اضافه وزن را کنترل کرد، بیان کرد: در سن ۱۰ تا ۱۲ سالگی مشکلات قلبی ایجاد می‌شود که در سن ۴۰ و ۵۰ سالگی بروز داده خواهد شد.