رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه:

خاک مهم‌تر از آب و اساس امنیت غذایی است

ایرسا_ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: افتتاح دفتر خاک، نقطه آغاز توجه جدی به این منبع حیاتی است که نقشی کلیدی در تولید محصولات کشاورزی و امنیت غذایی کشور دارد.

خاک مهم‌تر از آب و اساس امنیت غذایی است

به گزارش ایرسا آنلاین ، سعید کریمی امروز _یکشنبه نهم شهریور_ در مراسم افتتاح دفتر خاک این سازمان با تأکید بر اهمیت این اقدام اظهار کرد: در سال‌های گذشته توجه‌ها بیشتر بر مدیریت آب متمرکز بوده، اما واقعیت این است که خاک از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و باید در اولویت سیاست‌گذاری‌های کلان بخش کشاورزی قرار گیرد.

وی افتتاح دفتر خاک را اقدامی فراتر از یک مراسم نمادین دانست و افزود: این دفتر می‌تواند آغازگر توجه راهبردی به خاک به عنوان سرمایه‌ای حیاتی باشد و خاک پایه تولید محصولات کشاورزی و تضمین‌کننده امنیت غذایی است و غفلت از آن تبعات جبران‌ناپذیری برای نسل‌های آینده خواهد داشت.

READ  تبدیل وضعیت شغلی فرزندان ایثارگران در لایحه جدید گنجانده شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به همکاری‌های دفتر خاک با معاونت تولیدات گیاهی، عنوان کرد: این تعامل می‌تواند زمینه‌ساز برنامه‌های مؤثر برای حفاظت، احیا و بهره‌برداری پایدار از خاک باشد و باید به شکل یک رویکرد محوری و بلندمدت دنبال شود.

کریمی مأموریت این دفتر را علاوه بر پایش و حفاظت از خاک، ارائه طرح‌ها و برنامه‌های کارشناسی برای ارتقای بهره‌وری و کیفیت تولیدات کشاورزی عنوان و تأکید کرد: اهمیت خاک تنها به مسائل زیست‌محیطی محدود نمی‌شود، بلکه ابعاد اقتصادی، اجتماعی و حتی امنیتی دارد و باید با مشارکت همه بخش‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی استان، به شکل جدی مورد توجه قرار گیرد.

READ  دیدار سرپرست مخابرات منطقه کرمانشاه باسرپرست وکارکنان روابط عمومی مخابرات کرمانشاه

پایان خبر/