کار فرهنگی در زندانها نقش مهمی در باز اجتماعی شدن زندانیان و عدم برگشت آنان به زندان دارد
به گزارش ایرسا آنلاین، رسول بهرامی پور با بیان اینکه کار فرهنگی در زندانها نقش مهمی در باز اجتماعی شدن زندانیان و عدم برگشت آنان به زندان دارد، افزود: ظرفیت بسیج به عنوان تشکیلات مردمی انقلاب اسلامی برای خدمت به زندانیان در کنار سازمان زندانها بوده و خواهد بود.
رییس سازمان بسیج حقوق دانان کشور در ادامه ضمن تقدیر از تلاشهای صادقانه و مجاهدت های کارکنان زندانهای استان اصفهان گفت: دستگاه های مختلفی در قبال زندان و زندانیان می توانند نقش آفرینی داشته باشند که امیدواریم مسئولان ذیربط به رسالت های خویش در این حوزه عمل کنند.
در ابتدای این نشست مدیر کل زندانهای استان اصفهان با ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده گفت: بسیج بهترین همکاری را با مجموعه زندان های استان دارد و در راستای برنامه های کنگره ملی شهدای استان اصفهان با همکاری سپاه و بسیج در حال برنامه ریزی برای خدمات رسانی مستمر به زندانیان و خانواده های آنان با استفاده از ظرفیت های استان هستیم که کمک های مومنانه را استمرار دهیم.
بابایی در ادامه از همکاری های جهادی سازمان بسیج حقوق دانان با مجموعه زندان های استان تقدیر کرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰