رییس جدید هیات نجات غریق و غواصی استان کرمانشاه انتخاب شد

ایرسا_ شهاب هنرجو در مجمع انتخاباتی هیات نجات غریق و غواصی استان کرمانشاه با کسب ۱۸ رای از ۲۷ رای ماخوذه به مدت چهار سال به عنوان رییس هیات نجات غریق و غواصی استان انتخاب شد.

به گزارش ایرسا آنلاین، در این انتخابات که با حضور «مهدی حیدری» رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی به عنوان رییس مجمع برگزار شد آقایان محسن بیات، مجتبی زاهدی، رضا زندی و شهاب هنرجو به عنوان کاندید ثبت نام کرده بودند و در مدت هفت دقیقه برنامه‌های خود را برای تصدی پست ریاست این هیات برای حاضران در جلسه بیان کردند.

رییس جدید هیات نجات غریق و غواصی استان کرمانشاه هم در برنامه دفاعیه خود با اشاره به اینکه در گذشته با ورزش شنا و این حوزه ارتباط نزدیکی داشته است گفت : بعد از کرونا بسیاری از ناجیان غریق به دلیل تعطیلی استخرها، دغدغه معیشتی داشتند و این در حالی است که بیمه آنها هم با مشکلات فراوانی روبرو است که در دوره جدید باید این مشکلات برطرف شود.

READ  هورمون کورتیزول؛ دشمن خاموش تعادل بدن و ذهن

«شهاب هنرجو» وضعیت نجات غریق در شهرستان‌ها را نامناسب دانست و افزود : امروز شاهد چنددستگی در این هیات هستیم که باید با همراهی، همدلی و تعامل با یکدیگر فعالیت های این هیات را یکدست کنیم.

وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه در گذشته قطب ورزشی کشور خصوصا در نجات غریق بوده است گفت : رسالت اصلی این هیات آموزش و تربیت ناجیان است که باید با هم‌افزایی در این مسیر و کسب موفقیت های بیشتر گام برداریم.