تکمیل سامانه گرمسیری در کرمانشاه نیازمند ۳۰۰۰ میلیارد تومان است

ایرسا- معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اعتبار مورد نیاز برای تکمیل سامانه گرمسیری، گفت: تکمیل سامانه گرمسیری در کرمانشاه نیازمند سه هزار میلیارد تومان است.

به گزارش ایرسا آنلاین، علیمراد اکبری در حاشیه بازدید و بررسی میدانی از پروژه سامانه گرمسیری که با حضور جمعی از مسئولان استان کرمانشاه انجام گرفت، اظهار کرد: امروز از پروژه سامانه گرمسیری و پروژه‌های شبکه‌های آبیاری و زه کشی غرب و شمال غرب کشور بازدید به عمل آمد.

وی افزود: یکی از بزرگترین پروژه‌های این سامانه در استان کرمانشاه واقع شده و بیش از ۶۳ هزار هکتار از مجموع ۲۲۷ هزار هکتاری کشور در استان کرمانشاه قرار دارد.

معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: در سامانه گرمسیری از مجموع ۲۲ هزار هکتاری پروژه تاکنون ۱۷ هزار هکتار زیر پوشش قرار گرفته و ۶ هزار هکتار آن باقیمانده است.

READ  راهنمای ثبت نام مسکن ملی مجردها در سال ۱۴۰۰

اکبری با اشاره به اعتبار مورد نیاز برای تکمیل سامانه گرمسیری در استان کرمانشاه، بیان کرد: برای اجرای کل پروژه طبق برآورد انجام شده در بخش کشاورزی حدود ۵۰۰ میلیارد تومان و در بخش وزارت نیرو نیز بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی ادامه داد: از مجموع ۶۳ هزار هکتار استان کرمانشاه ۱۱ هزار هکتار آب را دریافت کرده و قرار است که بخش خصوصی برای استفاده از آن اقدام کند و ۵۲ هزار هکتار در عرصه عملیاتی است که ۲۲ هزار هکتار از آن در سامانه گرمسیری است و در بخش شبکه‌های آبیاری فرعی و زهکشی از آب‌های سطحی و محلی استان هم پنج هزار هکتار باقیمانده است.

READ  قبض رایگان با مشارکت در طرح ملی پاداش مشترکان خانگی

معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی گفت: برنامه‌ریزی شد که با همکاری وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی مشکلات اعتباری پروژه در بودجه سال آینده کشور مرتفع شود و یکی از برنامه‌های مهم استان کرمانشاه است که در سفر رئیس جمهور به استان حتماً پیگیری خواهد شد.

اکبری تاکید کرد: یکی از اهداف این سفر بررسی پروژه و مشکلات آن است که جمع بندی و به اطلاع مسئولین برسد که در یک سال آینده این پروژه اتمام پیدا کند و پیشرفت این پروژه در استان کرمانشاه بیشتر از سایر استان‌ها است.