مدير جهاد كشاورزی شهرستان كرمانشاه خبر داد؛

۸ مورد قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز و اعاده وضع به حال سابق در اراضی کشاورزی شهرستان کرمانشاه

ایرسا- مدير جهاد كشاورزی شهرستان كرمانشاه با اعلام خبر فوق گفت: در راستای اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، تعداد  ۸ مورد ساخت و سازهای غیرمجاز در تاریخ ۲۲ مهر ماه ۱۴۰۳ در روستاهای سرارود و سه چک (پشت مجموعه رخش) دهستان درودفرامان کرمانشاه و با دستور مقام محترم قضایی قلع و قمع شد.

 

به گزارش ایرسا آنلاین، دکتر کامران کریمی با تقدیر و تشکر از زحمات همکاران امور اراضی، همکاران مرکز جهاد کشاورزی دهستان درودفرامان و تمام دستگاه های متولی افزود:  ساخت و سازهای غیرمجاز امروز شامل دیوارکشی وقطعه بندی به متراژ ۱۸۴۰۰ متر مربع بود که با دستور مقام محترم قضایی تخریب گردید.

  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه افزود: مردم عزیز کرمانشاه هرگونه تغییر کاربری در اراضی کشاورزی را می‌توانند از طریق تلفن ۱۳۱ اطلاع دهند تا از سود جویی ‏برخی افراد و تخریب اراضی ارزشمند کشاورزی که ضامن امنیت غذایی جامعه است جلوگیری شود.‏