۳۰میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در استان کرمانشاه پرداخت شد

ایرسا- مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی با پیش بینی بیش از هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون در کرمانشاه پرداخت شد.

به گزارش ایرسا آنلاین، مختار احمدی با بیان اینکه در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ با تخصیص ده برابری نسبت به سال ۹۹ مبلغ ۷۶ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی برای استان کرمانشاه تخصیص داده شد، که خوشبختانه ۱۰۰ درصد آن با پیش بینی ۳ هزار فرصت شغلی جذب با عاملیت بانک توسعه تعاون و بانک رفاه کارگران جذب شد.

وی افزود: برای سال ۱۴۰۱ نیز مبلغ ۱۰۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تخصیص داده شد که تاکنون نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان با پیش بینی ۱۰۰۰ فرصت شغلی جذب شده و در ارزیابی انجام شده توسط ستاد مرکزی ساماندهی مشاغل خانگی، بیشترین میزان جذب و اشتغال ایجادی بعد استان‌های اصفهان، تهران خوشبختانه کرمانشاه می‌باشد.

مدیر کل تعاون، کر و رفاه اجتماعی استان در ادامه با اشاره به اینکه مجوز‌های مشاغل خانگی در ۵۱۵ رسته کاملا الکترونیکی و به صورت آنلاین صادر می‌شود، اظهار کرد: در این راستا تاکنون بیش از ۳ هزار مجوز مشاغل خانگی به صورت الکترونیکی در کرمانشاه صادر شده است.

مختار احمدی در پایان گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه سامانه مشاغل خانگی به نشانی mashaghelkhanegi.mcls.gov.ir مراجعه نمایند و لیست رسته‌های مشمول و همچنین نحوه دریافت تسهیلات و صدور مجوز‌ها اطلاع حاصل کنند.