کیفیت نان در استان ارتقاء خواهد یافت
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ابتدای این جلسه معاون توسعه بازرگانی سازمان گزارشی از وضعیت کیفیت نان و ضرورت آموزش خبازی های سطح استان جهت ارتقاء کیفیت نان ارائه داد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت بررسی علمی کیفیت نان در نانوایی های سطح استان گفت: ما ابتدا به ساکن نیازمند یک بررسی علمی در خصوص کیفیت نان نانوایی ها و تعریف جامعی از کیفیت نان هستیم و در این راستا چنانچه پس از تحقیق و بررسی موضوع به این نتیجه رسیدیم که نان استان کیفیت لازم را ندارد می بایست برنامه ریزی های لازم جهت ارتقاء کیفیت نان استان صورت پذیرد و با توجه به گزارشات مردمی و درخواست شهروندان بدنبال ارتقاء کیفیت نان در استان هستیم.
در پایان این جلسه اعضاء حاضر در این نشست به بیان نظرات و پیشنهادات خود جهت ارتقاء کیفیت نان در خبازی ها پرداختند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰