پیگیری ها جواب داد/ سرانجام خبری خوش از فاکتور هشت پلاسمایی
به گزارش ایرسا آنلاین، دکتر نازنین فرزادی فر اظهار کرد: شرکت بهستان پلاسما اعلام کرده است که هفته اول شهریور داروی فاکتور هشت پلاسمایی وارد و توزیع خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این واردات به صورت مستمر خواهد بود، بیان کرد: واردات این دارو از منابع پلاسمایی که توسط شرکت بهستان پلاسما جمعآور و تولد شده است.
وی به نقل از دکتر حجازی، مدیر عامل محترم بهستان پلاسما گفت: این اولین پارت وارداتی از سفارشات فاکتور هشت پلاسمای ارسالی این شرکت به شرکت کدریون ایتالیا بوده و از این پس واردات دارو تا پایان سال به صورت روتین خواهد بود.
خبرنگار ایرسا آنلاین، امید است با پیگیری کانون هموفیلی ایران، وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و سازمان اورژانس؛ طرح الزام تریاژ وقرار گیری فاکتور هشت در چک لیست ترالی اورژانس های پیش بیمارستانی و آمبولانس های تیپ A مصوب و به عنوان خبر خوش روزهای خوش آینده بیماران عزیز که چشم انتظار این مصوبه هستند .تبدیل شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰