پیش بینی احتمال نفوذ گرد و غباربه نیمه غربی استان کرمانشاه

ایرسا- مدیر کل هواشناسی استان کرمانشاه پیش بینی کرد: در روز شنبه، عبور موجی کم رطوبت، در بعضی ساعات سبب وزش باد نسبتاً شدید، گردوخاک محلی و احتمالاً نفوذ غبار به نیمه غربی استان شود.

به گزارش ایرسا آنلاین، فیروز دولتشاهی افزود : این شرایط ممکن است در پاره‌ای نقاط با رگبار‌های پراکنده و موقت باران نیز همراه شود.
در روز یکشنبه، غبار صبحگاهی و در بعضی ساعات وزش باد، مهمترین پدیده‌های قابل ذکر در استان خواهند بود. به دنبال این وضعیت، از روز دوشنبه تا چهارشنبه، امواجی ناپایدار جو منطقه را تحت تاثیر گرفته، به تناوب سبب، بارندگی و رعدوبرق در سطح استان خواهند شد.
این شرایط در روز دوشنبه با وزش باد نسبتاً شدید نیز همراه می‌گردد.
همچنین؛ متوسط دمای هوا تا روز دوشنبه روندی افزایشی و از روز سه شنبه تا پایان هفته تحت تاثیر شرایط ناپایدار کاهش خواهد یافت.
از فردا یکشنبه تا پایان هفته دوباره وضعیت پایدار در منطقه تقویت می‌شود که به استثنای افزایش تدریجی دمای هوا و در بعضی ساعات وزش باد ملایم همراه با رشد ابرو و پدیده قابل توجه دیگری در پی نخواهد داشت