پارکینگ های سطح شهر کرمانشاه شناسنامه دار می شوند
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه از شناسنامه دار شدن پارکینگ های سطح شهر کرمانشاه خبر داد.

به گزارش ایرسا آنلاین، حمید بهرام نژاد اظهار داشت: پیرو موضوع ساماندهی پارکینگهای سطح شهر و با عنایت به گزارش ها مردمی، مبنی بر عدم نصب نرخ نامه در این اماکن و وجود پارکینگهای که هیچ نشان و مدارکی که دال بر پارکینگ بودن این مکان ها را در محل به اثبات برساند، در این محلها وجود ندارد و ظاهراً توسط افرادی بدون هویت مشخص، اداره می گردند و رصد این موضوع از طرف معاونت پیشگیری از وقوع جرم استان ، مبنی بر صحت گزارشات فوق، جملگی نیازمند این مساله بودکه ادارات مربوط به این بحث بجد، ورود کنند و بحث ساماندهی پارکینگ ها در دستور کار قرار بگیرد.
وی افزود: با مصوب نمودن قیمت تعیینی و الزام پارکینگ دار به نصب قیمت مشخص شده بر روی بنر های ثابت ونصب در محل و بکارگماردن افراد پاسخگو با لباس مشخص و رعایت نمودن شرایط فنی وایمنی محیط پارکینگ برای جلوگیری از بروز هرگونه حادثه در این رابطه پیشگیری لازم به عمل می آید. و به نوعی اطلاعات هرپاکینگ بصورت شناسنامه دار شدن در بانک اطلاعاتی دستگاه مجری ثبت می شود.
لازم به ذکر است موارد فوق بایستی در پارکینگهای سطح شهر اجرایی سازی گردد وبازدیدهای انجامی از این اماکن توسط گشت مشترک بازرسی استان انجام گیرد ، و رصد مرحله ای موضوع به معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه ارسال گردد.




ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰