واکسن آنفلوانزا در ۳۰۲ داروخانه کرمانشاه درحال توزیع است

ایرسا- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: واکسن آنفلوانزا در ۳۰۲ داروخانه کرمانشاه درحال توزیع است.

به گزارش ایرسا آنلاین به نقل از مهر، مهدی مجرب با اشاره به شروع فصل سرما و شیوع آنفلوانزا، اظهار کرد: واکسن آنفلوانزا تأثیری بر پیشگیری از ویروس کرونا نداشته و در کنار این واکسن حتماً واکسن کرونا را هم برای پیشگیری از ابتلاء به آن می‌توان تزریق کرد.

وی به عدم کمبود واکسن آنفلوانزا در استان کرمانشاه تاکید کرد و افزود: در حال حاضر کمبودی در استان کرمانشاه برای تأمین واکسن مشاهده نمی‌شود و پیشگیری واکسن آنفلوانزا در برندهای مختلف متغیر است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم‌پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: تزریق واکسن آنفلوانزا تا حد زیادی می‌تواند از شدت ابتلای افراد به این ویروس جلوگیری کند و افرادی گروه‌های حساسی که بیشتر در معرض خطر هستند حتماً باید این واکسن را تزریق کنند.

READ  برای اولین بار در سال‌های اخیر شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه به میانگین کشور نزدیک شد

مجرب با تاکید بر تزریق واکسن برای زنانی که قصد بارداری در فصل پاییز را دارند، بیان کرد: تزریق واکسن آنفلوانزا به این زنان بسیار پیشنهاد می‌شود و در حال حاضر در ۳۰۲ داروخانه استان کرمانشاه این واکسن توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: واکسن آنفلوانزا در برندهای متفاوت با قیمت حداکثر ۲۱۳ هزار تومان در داروخانه‌ها توزیع می‌شود و بهترین زمان برای تزریق این واکسن از اواخر شهریورماه تا پایان آبان ماه است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم‌پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به موجودی کافی از واکسن‌های آنفلوانزا در انبار شرکت‌های دارویی استان، یادآور شد: واکسن‌های آنفلوانزا به هر میزان که در بازار تقاضا شود موجود بوده و قابل توزیع است که برای بیماران خاص این واکسن به صورت جداگانه توسط معاونت بهداشت دانشگاه تأمین می‌شود.

READ  افزایش ۲ برابری ‌محبوس شدن در آسانسور به دنبال قطعی برق در کرمانشاه

مجرب متذکر شد: کودکان زیر ۶ سال، سالمندان بالای ۶۵ سال، بیماران مزمن ریوی، کلیوی، قلبی و دیابت، مادر بهداشت و درمان و زنان باردار گروه‌های خاص در معرض خطری هستند که تزریق واکسن آنفلوانزا برای آنها توصیه می‌شود.