هشت خودروی حمل زباله جدید به لوجستیک شهرداری اضافه شد

ایرسا- شهردار کلانشهر کرمانشاه از خرید و اضافه شدن هشت دستگاه خودروی حمل زباله به ناوگان شهری خبر داد.

به گزارش ایرسا آنلاین ، دکتر نادر نوروزی اظهار کرد: تسریع در امور نظافتی شهر امری مهم و ضروری است.

وی افزود: برای رسیدن به این امر مهم، وجود ناوگان مناسب برای حمل و نقل زباله در شهر کرمانشاه احساس می‌شد که تأمین آن در اولویت قرار گرفت.

شهردار کرمانشاه تصریح کرد: در این راستا تعداد هشت دستگاه خودروی حمل زباله مکانیزه به قیمت ۳۰۰ میلیارد ریال خریداری و طی دو روز آینده به ناوگان حمل و نقل زباله شهر کرمانشاه اضافه می‌شود.

نوروزی ادامه داد: این هشت خودرو، ظرفیت حمل و نقل ۹۰ تن زباله در هر سرویس را خواهد داشت که با الحاق آن، روند خدمت رسانی به شهروندان تسریع خواهد شد.

READ  دکتر طلوعی شهردار کرمانشاه با تمام توان در حال خدمت به جامعه شهروندی است

وی در پایان گفت: خدمت به جامعه شهروندی را همواره بعنوان یک اصل مهم و ضروری در اولویت کاری قرار داده و با تلاش مجموعه همکاران، بسوی داشتن یک شهر ایده آل حرکت خواهیم کرد.