مراسم تحویل سال در تاق‌بستان برگزار می‌شود

ایرسا_ معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: مراسم تحویل سال در مجموعه فرهنگی تاریخی تاق بستان کرمانشاه برگزار خواهد شد.

به گزارش ایرسا آنلاین، کیومرث خانی لعل آبادی اظهارکرد: با توجه به اینکه آیین بین المللی نوروز سال ۱۳۸۸ در فهرست میراث ناملموس یونسکو به ثبت جهانی رسید، برای حفظ این آیین و میراث کهن هرساله برنامه های مختلفی در کشور برگزار می شود.

وی تصریح کرد: به این منظور وزارت میراث فرهنگی امسال هم برنامه ریزی هایی انجام داده، از جمله اینکه مقرر شده برنامه تحویل سال در تعدادی از بناها و اماکن تاریخی کشور برگزار شود.

معاون میراث فرهنگی استان کرمانشاه تصریح کرد: در استان کرمانشاه هم بنا داریم مراسم تحویل سال را با دعوت از مردم و گردشگران و برپایی یک سفره هفت سین در محل ورودی مجموعه فرهنگی تاریخی تاق بستان برگزار کنیم.

READ  اقدام هنجارشکنانه در تکیه معاون الملک نتیجه خلاء مدیریت مذهبی بر این اماکن است

وی تاکید کرد: علاوه بر این، در طول ایام نوروز برنامه های متنوع و جذابی را برای مسافران نوروزی و شهروندان کرمانشاه در بناهای تاریخی استان برگزار خواهیم کرد و نمایشگاه های صنایع دستی نیز در آنها برپا می شود.

خانی لعل آبادی در ادامه به تقارن ماه مبارک رمضان و ایام نوروز اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی کرده‌ایم در تمام اماکن تاریخی دارای ورودی استان برنامه افطاری را برپا کنیم.