مبارزه با علف های هرز مزارع غلات در بیش از ۳۹۲ هزار هکتار از اراضی زراعی استان کرمانشاه
به گزارش ایرسا آنلاین، فرهاد شریفی در ادامه با اشاره به مبارزه شیمیایی صورت گرفته در مزارع گندم و جو علیه آفات افزود: همچنین در بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشت گندم و جو علیه سن ،سوسک سیاه و سوسک قهوه ای مبارزه شیمیایی صورت گرفته است و این عملیات بویژه جهت مبارزه با آفت سن کماکان ادامه دارد.
مهندس شریفی در ادامه میزان مبارزه با آفات مزارع کلزا را بیش از ۳ هزار هکتار و میزان مبارزه با آفات چغندر قند پاییزه را ۵۸۷ هکتار اعلام کرد و افزود : با تلاش کارشناسان سازمان و با توجه به شرایط آب و هوایی سطح مبارزه علیه آفات و علف های هرز در استان مطلوب می باشد.
وی در پایان با تاکید بر ضرورت مبارزه با آفات و علف های هرز در مزارع استان گفت :عدم مبارزه بموقع با آفت سن غلات باعث کاهش عملکرد بیش از ۵۰ درصدی و عدم مبارزه با علف های هرز باعث کاهش بیش از ۲۵ درصدی مزارع غلات و...می شود ،لذا طی مدت زمان مبارزه بویژه ایام نوروزی و تعطیلات کارشناسان و کشاورزان سختکوش استان، موفق شدند عملیات مبارزه با آفات و علف های هرز را به نحو مطلوبی مدیریت نمایند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰