یک متخصص طب سنتی پاسخ می دهد؛

فواید شیره انگور از دیدگاه طب سنتی

ایرسا- یک متخصص طب سنتی گفت: شیره انگور فوایدی از جمله تقویت بدن در برابر ضعف، رقیق کردن خون، پیشگیری از سکته قلبی و جلوگیری از آمبولی در بدن دارد. 

فواید شیره انگور از دیدگاه طب سنتی

به گزارش ایرسا آنلاین، سید ابوالفتح شیرمردی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص شیره انگور اظهار کرد: شیره انگور یا دوشاب دارای طبع گرم و تر بوده و مصلح آن تخم ریحان است، به این معنا که مصرف آن همراه با تخم ریحان می‌تواند طبع گرم آن را متعادل کند.

این متخصص طب سنتی بیان کرد: شیره انگور سرشار از ویتامین‌های A و B و مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر، پتاسیم و کلسیم است، همچنین، این ماده یک آنتی‌اکسیدان قوی به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: با توجه به طبع گرم و تر شیره انگور، افراد با مزاج گرم نباید بیش از حد از آن مصرف کنند، در صورت تمایل به مصرف زیاد، بهتر است آن را با سرکه مخلوط کنند.

READ  ورود و مطالبه گری حقوق دانان بسیجی به دستگاه های اداری که با فعل یا ترک فعل خود موجب تضییع حقوق عامه می شود

شیرمردی افزود: شیره انگور برای درمان کم‌خونی بسیار مفید بوده و برای کودکان ضعیف و لاغر نیز بسیار مناسب است، همچنین، شیره انگور برای پیشگیری از آلزایمر، تقویت بدن در افرادی که تحت شیمی‌درمانی هستند و کاهش عوارض شیمی‌درمانی موثر است.

این متخصص طب سنتی گفت: شیره انگور به بهبود رشد مو، جوان‌سازی پوست و افزایش وزن در افرادی که ضعیف هستند کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: افراد مبتلا به دیابت نباید از شیره انگور استفاده کنند، مگر اینکه مقدار بسیار کمی مصرف کرده یا آن را رقیق کنند.

شیرمردی خاطرنشان کرد: شیره انگور گزینه‌ای مغذی برای صبحانه کودکان، نوجوانان و جوانان است، با این حال، افرادی با طبع گرم ممکن است با مصرف آن دچار جوش در صورت یا بدن شوند، این ماده غذایی مقوی می‌تواند جایگزین مناسبی برای صبحانه یا میان‌وعده‌ها باشد.

READ  شهرداری کرمانشاه با تمام ظرفیت ممکن در خدمت‌رسانی به زائران اربعین ورود کرد/ در حال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه‌های تفریحی در شهر کرمانشاه هستیم

پایان پیام/