فرآوری سالانه ۳ هزار تن عسل در استان کرمانشاه

ایرسا- مدیر صنایع تبدیلی استان کرمانشاه گفت: سالانه ۳ هزار تن عسل در استان بسته بندی و فرآوری می‌شود.

به گزارش ایرسا آنلاین، سعید کریمی با بیان اینکه ظرفیت تولید عسل استان ۵ هزار تن است افزود:از نظر کیفیت عسل این استان جز سه استان برتر کشوراست.
وی ادامه داد:درسال‌های گذشته واحد‌های صنایع تبدیلی در استان تنها بسته بندی عسل را انجام می‌دادند، اما پارسال بسته بندی‌های جدید در واحد‌ها عرضه شد که مورد استقبال خوبی از استان‌های دیگر نیز قرار گرفت.
مدیر صنایع تبدیلی استان کرمانشاه با بیان اینکه سال گذشته تولید عسل‌های قاشقی نیز آغازشد افزود: با ایده و ابتکار برخی از مدیران این واحد‌ها عسل‌های طعم دار هم از دو ماه گذشته وارد بازار شده است.
کریمی بیان کرد: عسل کارامل، عسل قهوه، عسل نارگیل نیز به استان‌هایی همچون تهران، تبریز و اصفهان کرمانشاه عرضه می‌شود.
وی ادامه داد: با توجه به مرغوبیت عسل کرمانشاه در تلاشیم تا با همکاری بخش خصوصی اولین زنجیره تولید عسل در استان را از کندو تا بازار به ثبت برسانیم.
مدیر صنایع تبدیلی استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۶ واحد بسته بندی و فرآوری عسل ادامه داد: سالانه هزارتن عسل نیز به کشور‌های همسایه صادر می شود .