ضرورت راه‌اندازی شیفت شب نانوایی‌ها؛ هر منطقه یک نانوایی/ پیگیری راه‌اندازی مجتمع‌های نان در کرمانشاه/ مردم از کیفیت نان گله‌مند هستند/ تاکید بر افزایش کیفیت نان و آموزش نانوایان

ایرسا‌_ استاندار کرمانشاه افزایش کیفیت نان را یک مطالبه جدی دانست و با بیان اینکه تهیه نان یک نیاز مستمر شهروندان است، گفت: در برخی از ساعات از جمله ۸ شب به بعد تهیه نان از نانوایی‌ها برای شهروندان امکان پذیر نیست که لازم است ساعت کار تعدادی از نانوایی های کرمانشاه افزایش یابد و تا نیمه شب به مردم خدمت‌رسانی کنند.

به گزارش ایرسا آنلاین به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، دکتر منوچهر حبیبی صبح امروز یکشنبه در نشست با اتحادیه خبازان با بیان اینکه نان در سبد غذایی مردم نقش مهمی دارد، اظهار داشت: افرایش کیفیت نان بسیار مهم و ضروری است که بخشی از آن به کیفیت آرد و بخش دیگر به نحوه اجرا توسط خبازی‌ها بازمی گردد.

استاندار کرمانشاه افزود: نان یکی از کالاهای ضروری در سبد غذایی مردم است که نقش مهمی در رضایت‌مندی دارد.

وی با اشاره به سختی کار خبازی‌ها ادامه داد: فعالیت نانوایی‌ها باید به‌موقع و منظم باشد؛ ساعت کاری مشخص داشته باشند.

مدیر ارشد استان با تاکید بر لزوم ارائه نان با کیفیت به مردم گفت: مردم در حال حاضر گله‌مند هستند و در بحث کیفیت نان حرف برای گفتن دارند.

دکتر حبیبی با انتقاد از تنوع پایین نان در استان عنوان کرد: نان‌های متنوعی از جمله لواش، تافتون، سنگکی سنتی، سنگکی صنعتی و … باید به سهولت در دسترس همه مردم باشد.

استاندار کرمانشاه افزایش کیفیت نان را یک مطالبه جدی دانست و با بیان اینکه تهیه نان یک نیاز مستمر شهروندان است، گفت: در برخی از ساعات از جمله ۸ شب به بعد تهیه نان از نانوایی‌ها برای شهروندان امکان پذیر نیست که لازم است ساعت کار تعدادی از نانوایی های کرمانشاه افزایش یابد و تا نیمه شب به مردم خدمت‌رسانی کنند.

مدیر ارشد استان بیان داشت: هشت منطقه در شهر کرمانشاه وجود دارد که پیشنهاد می‌شود در هر منطقه یک نانوایی شیفت شب داشته باشد و این رویه بعد از بررسی و تصمیم‌گیری در شهرستان‌ها نیز پیگیری خواهد شد.

دکتر حبیبی ادامه داد: بخش خصوصی و یا خود اتحادیه خبازان برای راه‌اندازی مجتمع‌های نان پای کار بیاید و حمایت‌های لازم از آن‌ها صورت خواهد گرفت؛ هم برای تامین نیاز مردم و نیز با توجه به گردش‌پذیر بودن استان توجه به مقوله می‌تواند مهم و اثربخش باشد تا محلی برای عرضه انواع نان در یک مکان واحد به جهت تسهیل در ارائه خدمت به مردم وجود داشته باشد.

مدیر ارشد استان گفت: بیش‌ترین یارانه دولت در بخش آرد و نان است که باید نظارت جدی بر این بخش شود و توسط سیستم دولتی و اتحادیه صورت پذیرد.

دکتر حبیبی ادامه داد: بانک سپه مکلف شود تسهیلات مورد نیاز خرید ژنراتور را پرداخت کند و در صورت عدم پرداخت اعلام شود تا این قضیه در پایتخت پیگیری شود.

استاندار کرمانشاه بیان داشت: گندم هر استان صد درصد گندم جامع و کاملی نیست و نیازمند مخلوط شدن با گندم مناطق دیگر است که شرکت غله باید آن را دنبال کند.

مدیر ارشد استان افزود: افزایش سهمیه آرد نانوایی‌ها را از طریق ملی پیگیری خواهم کرد.