شکارچیان گراز وحشی در ثلاث باباجانی به دام افتادند
ایرسا- رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ثلاث باباجانی گفت: یک گروه از شکارچیان غیرمجاز در این شهرستان که اقدام به شکار گراز وحشی کرده بودند با هوشیاری ماموران یگان حفاظت به دام افتاده و دستگیر شدند.
به گزارش ایرسا آنلاین، هیوا بهرامی روز دوشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: ماموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان در حین گشت و کنترل در مناطق تحت مدیریت این اداره به ۲ گروه از شکارچیان در ارتفاعات روستای «کزیه» و گروه دیگر در کوه «گلولان» برخود کردند.
وی افزود: در جریان تعقیب و گریز، گروه اول از شکارچیان قبل از اقدام به شکار دستگیر و از آنان تعداد چهار قبضه اسلحه شکاری مجاز و از گروه دوم شکارچیان نیز لاشه ۲ رأس گراز وحشی کشف و ضبط شد.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ثلاث باباجانی گفت: پرونده افراد متخلف جهت سیر مراحل قانونی، تحویل مراجع قضایی شهرستان شد.
وی از تمام دوستداران محیط زیست درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلفات زیست محیطی آن را به نزدیکترین اداره محیط زیست اطلاع یا با سامانه شبانه روزی ۱۵۴۰ تماس حاصل کنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰