روکش آسفالت ۱۱۹ کیلومتر از راه های استان کرمانشاه
به گزارش ایرسا آنلاین، علی سلیمی گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون ۱۱۹ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه روکش آسفالت شده که بیشترین عملیات آسفالتی در شهرستان کرمانشاه در محورهای گندم بان، هلشی، بیستون و سراب نیلوفر و… انجام شده است.
وی گفت: تناژ آسفالت مصرفی امانی و پیمانی بیش از ۷۰ هزار تن است.
وی افزود: ۴۶ کیلومتر آسفالت رویه نهایی بصورت پیمانی انجام شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
سلیمی گفت: در سال گذشته ۲۶ کیلومتر روکش آسفالت رگلاژی پیمانی انجام شده و امسال ۳۷ کیلومتر عملیات روکش آسفالت رگلاژی انجام شده که نسبت به سال گذشته ۴ برابر افزایش پیدا کرده است.
سلیمی معاون راهداری در ادامه افزود: بمنظور رفع نواقص موضعی و جلوگیری از گسترش خرابی ۴۸ کیلومتر عملیات لکه گیری آسفالت پیمانی انجام شده است که نسبت به سال گذشته ۲.۵ برابر افزایش داشته است.





ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰