رفع مشکلات کرمانشاه به ویژه بیکاری آن مورد تاکید رییس جمهور است

ایرسا_  وزیر کشور در بدو ورود به کرمانشاه گفت: این استان و موضوعات و مشکلات آن به‌ویژه بیکاری مورد تاکید رئیس جمهور قرار دارد و این‌ موضوع را هم به بنده و هم به استاندار جدید و سابق تاکید کرده‌اند.

به‌گزارش ایرسا آنلاین به نقل از ایرنا، «احمد وحیدی» روز دوشنبه در بدو ورود به استان کرمانشاه در فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی، افزود: من برای معارفه آقای امیری‌مقدم به‌عنوان استاندار جدید و تکریم آقای بازوند استاندار سابق به کرمانشاه سفر کرده‌ام.
او با بیان این‌که استان کرمانشاه یک استان راهبردی و بسیار مهم است اظهار کرد: این استان در دوران دفاع مقدس و پس‌از آن حق بزرگی بر گردن کشور دارد و دارای ظرفیت‌های متعددی نیز هست.
وزیر کشور با اشاره به این‌که استان کرمانشاه انتظارات به حقی دارد که باید برآورده شود گفت: رییس محترم جمهوری هم در فرصت مناسب به این استان سفر خواهند کرد.
وی با بیان اینکه کرمانشاه یک استان راهبردی و بسیار مهم است، گفت:  این استان در دوران دفاع مقدس و پس‌ از آن حق بزرگی بر گردن کشور دارد و دارای ظرفیت‌های متعددی است.
وحیدی عنوان کرد: به امید خدا با دست‌به‌دست هم دادن و تلاش بیشتر مشکلات فعلی استان روزبه‌روز کمتر و حل‌وفصل شود.

READ  ممنوعیت‌های ناگهانی و رفع تعهدات ارزی دو چالش اصلی صادرات محصولات کشاورزی