مدیرکل تعاون روستایی استان خبر داد؛

خرید تضمینی نزدیک به ۸ هزار تن جو توسط شبکه تعاونی‌های روستایی استان کرمانشاه

ایرسا_ مدیرکل تعاون روستایی استان ازخرید تضمینی نزدیک به ۸ هزار تن جو توسط شبکه تعاونی‌های روستایی استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایرسا آنلاین به نقل از روابط عمومی تعاون روستایی استان کرمانشاه، صفایی مدیر تعاون روستایی استان در گزارشی اعلام کرد: با پایان زمان برداشت جو در استان کرمانشاه، عملیات خرید تضمینی جو در استان پایان یافت و میزان ۷ هزار و ۷۳۱ تن جو توسط تعاون روستایی استان کرمانشاه و با مباشرت اتحادیه تعاونی های روستایی استان از کشاورزان خریداری شد.

 صفایی در ادامه عنوان کرد: خرید تضمینی جو توسط ۹ کمیسیون خرید وابسته به تعاون روستایی در سطح استان انجام گرفت.

 وی خاطرنشان کرد: محصول جو خریداری شده در سامانه ساتراپ ثبت شده و چک لیست آن تایید و به سازمان مرکزی ارسال گردیده است و پرداخت مطالبات جوکاران نیز بزودی آغاز می شود.

READ  بهره برداری از ۳ راهدارخانه در سطح استان کرمانشاه

صفایی همچنین اظهار داشت: قیمت خرید تضمینی جو تولید داخل کشور به ازای هر کیلوگرم ۱۰۰ هزار ریال با ۳ درصد افت مفید و ۲ درصد غیر مفید تعیین شده است.

 صفایی خرید تضمینی جو را در راستای سیاست های حمایتی دولت و با هدف جلوگیری از نوسان های شدید قیمت محصول، حمایت از تولیدکنندگان و کوتاه نمودن دست دلالان از حاصل دسترنج کشاورزان زحمت کش عنوان کرد و ادامه دارد: به نظر می رسد با انجام خرید تضمینی جو این اهداف محقق شده و رضایت تولیدکنندگان را در پی داشته است.