حقوق دانان بسیجی به عنوان مستشارانی امین می توانند کمک کار دستگاه قضایی در خدمت رسانی به مردم نقش آفرین باشند

ایرسا_ رییس سازمان بسیج حقوق دانان کشور در دیدار با رییس کل دادگستری استان در سخنانی با تبیین وظایف و ماموریت های این سازمان در خدمت رسانی تخصصی به نظام حقوقی ، قضایی و تقنینی کشور گفت: حقوق دانان بسیجی به عنوان مستشارانی امین می توانند کمک کار دستگاه قضایی در خدمت رسانی به مردم نقش آفرین باشند.

به گزارش ایرسا آنلاین، رسول بهرامی پور افزود: این ظرفیت در استان قم در اختیار دادگستری قرار دارد که انتظار داریم هم از این ظرفیت استفاده شود و هم مورد توجه، تقویت و حمایت دستگاه قضایی استان قرار گیرد.

در این دیدار رییس کل دادگستری استان قم نیز اظهار داشت: افزایش دانش و آگاهی های حقوقی مردم در کنترل ورودی پرونده ها نقش ویژه ای دارد و بسیج حقوق دانان می تواند در مساجد این آگاهی بخشی حقوقی را انجام دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی از اعلام آمادگی همکاری دستگاه قضایی استان با سازمان بسیج حقوق دانان گفت و افزود: این مجموعه با نگاه بسیجی و جهادی ورود کرده و ما از این مجموعه حمایت میکنیم.