تعطیلی مدارس ابتدایی استان کرمانشاه سه شنبه ۱۸ آذر

به گزارش ایرسا آنلاین، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به گزارش کارشناسی کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده و موافقت استاندار کرمانشاه گفت: با هدف قطع زنجیره بیماری آنفولانزا ویژه در بین کودکان و خردسالان، مهدهای کودک، پیش‌دبستانی و مقطع ابتدایی مدارس استان در دو نوبت صبح و بعدازظهر روز سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ تعطیل و فعالیت آنها به‌صورت غیرحضوری است.

علیرضا حیدری با بیان اینکه فعالیت آموزشی سایر مقاطع تحصیلی مدارس و دانشگاه‌ها فردا به روال عادی برقرار خواهد بود، افزود: از تمامی شهروندان استان درخواست می شود همچنان نسبت به رعایت توصیه‌های بهداشتی توجه ویژه داشته باشند و استفاده از ماسک و شست‌وشوی مرتب دست‌ها را برای کنترل هرچه بهتر بیماری آنفولانزا رعایت نمایند.

READ  به علت برودت هوا، کلیه مقاطع تحصیلی مدارس ۱۱ شهرستان استان کرمانشاه در شاد تشکیل می شود

وی گفت: مادران شاغل دارای فرزند در مقطع پیش دبستانی و مهد کودک، می توانند در این روز به صورت دورکاری فعالیت نمایند. همچنین مادران شاغل دارای فرزند ابتدایی نیز می توانند با موافقت مدیر خود بصورت دورکاری فعالیت کنند.