تبدیل وضعیت شغلی فرزندان ایثارگران در لایحه جدید گنجانده شد

ایرسا_ معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تبدیل وضعیت شغلی فرزندان ایثارگران و شهدا امسال هم در لایحه جدید آمده و نزد دولت است تا بعد از تکمیل لایحه به مجلس فرستاده شود.

به گزارش ایرسا آنلاین به نقل از ایرنا، نامدار عبداللهیان روز پنجشنبه در جیرفت و دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران افزود: دغدغه مندی رییس جمهور اگر از ما بیشتر نباشد، کمتر نیست و شخصا بارها به بنیاد شهید آمده، بنابراین در لایحه جدید که ۲۵ هزار ساعت روی آن کار شده تغییرات خوبی در راستای رضایت خانواده‌های شهدا و ایثارگران دیده شده است.

وی با بیان اینکه این لایحه به خاطر بار مالی با کندی پیش می‌رود یادآور شد: استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران و تغییر وضعیت شغلی آنان در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ انجام شد اما در قانون سال‌های بعد نیامد که موجب دلخوری جامعه هدف جانبازان و ایثارگران شده بود.

READ  نمایندگان مجلس از حق و حقوق ایثارگران دفاع کنند؛ تبدیل وضعیت ایثارگران، نه امتیاز که حق آنان است

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: از سال ۱۳۸۶ تاکنون که قانون جامع خدمت‌رسانی به ایثارگران تصویب شد تقریبا در سنوات پنج ساله احکامی برای تکمیل احکام قبلی می‌آمد.

وی اضافه کرد: ۲ سال گذشته که برنامه هفتم تدوین می‌شد بندی را در مورد ایثارگران اضافه کردند که قوانین ایثارگران با نگاه اصلاح و تجمیع و با هدف رضایتمندی و رفع مشکلات لایحه قبلی، نوشته شود.

عبداللهیان گفت: دستگاه‌های مختلف نظر دادند و لایحه آماده شد. تبعیض‌ها را تا حد امکان از بین بردیم و این بار به دلخوری جانبازان زیر ۲۵ درصد یا پدران و مادران شهدا توجه ویژه شد.

READ  شروع پیک چهارم کرونا در کنگاور

وی تصریح کرد: از ۱۲ سال پیش قانونی در رابطه با واردات خودرو مختص جانبازان تصویب شده است اما تا سال گذشته یک پیچ خودرو برای جانبازان وارد نشده بود.

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران با انتقاد از هجمه‌ها در فضای مجازی افزود: از ۲۷ هزار واجد شرایط بالای ۵۰ درصد یعنی ۲۱ هزار نفر از جانبازان برای خودرو خارجی تعیین تکلیف شدند.

وی گفت: برای جانبازان زیر ۵۰ درصد ماده ۴۵ گفته که باید به کمیسیون جسمی حرکتی بروند که در لایحه جدید این موضوع را اصلاح کردیم تا بعد از تایید دولت و تصویب در مجلس بتوانند از خودرو خارجی بهره‌مند شوند.

READ  افتتاح ۱۳۲ واحد مسکونی کارکنان هوانیروز کرمانشاه

عبداللهیان ادامه داد: ۳.۴ همت به دانشگاه آزاد و مراکز آموزش عالی بدهکاریم که یک همت آن پرداخت شد و مابقی در بودجه امسال پیش بنیی می‌شود بنابراین هیچ مشکلی برای ادامه تحصیل نیست.

وی گفت: اگر امروز عزت و احترامی در دنیا داریم، محور مقاومت هستیم و با اینکه کشورهای مختلف علیه ما متحد می‌شوند اما پیروز می‌شویم ثمره خون شهدا بوده است و موجب شده این درخت تنومند شود.

این مقام مسئول تاکید کرد: ما با توان داخلی خودمان و سرمایه شهدا مقابل زورگویان ایستادیم و این گنجینه در پشت خاکریزها نماند. اگر مدیری در دستگاهی نگاه سیاسی دارد در بنیاد شهید باید این نگاه را در خانه بگذارد چون بنیاد شهید و شهدا متعلق به گروه خاصی نیست.

READ  آغاز نام نویسی متولدین ماه مهر در پایه اول ابتدایی از امسال

وی با اشاره به اتحاد در جریان جنگ ۱۲ روزه تحت لوای ولایت فقیه گفت: انسجام را باید حفظ کنیم و اگر دیر بجنبیم رشته‌اش از هم می‌پاشد.

انتهای پیام