با راه اندازی کارزاری از سوی کارکنان شبکه بانکی کشور؛

بیش از چهل هزار نفر از کارکنان بانک‌ها خواستار تعطیلی پنج‌شنبه‌ها شدند

ایرسا-کارکنان شبکه بانکی کشور با راه‌اندازی کارزاری از رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس و دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی خواسته‌اند تعطیلی پنج‌شنبه‌ها را در مورد کارکنان بانک‌ها هم اعمال کنند.

 

به گزارش ایرسا آنلاین، در متن این کارزار که تا امروز بیش از ۴۶ هزار و ۵۸۰ نفر آن را امضا کرده‌اند آمده است:

«احتراماً خواهشمند است در راستای حفظ سلامت روحی و جسمی کارکنان شبکه بانکی کشور و جلوگیری از فرسایش مدافعان اقتصادی کشور، با اعلام تعطیلی پنجشنبه‌ها امکان افزایش بهره‌وری و خدمات‌رسانی هرچه بهتر شبکه بانکی کشور را فراهم سازید.

قطعاً اجابت این درخواست بحق کارکنان شبکه بانکی دستاوردی بزرگ و مثبت در راستای نیل به اهداف عالیه نظام بانکی کشور خواهد داشت.»

این کارزار تا تاریخ سی مهرماه در آدرس اینترنتی https://www.karzar.net/banks-employees-demands در حال جمع‌آوری امضاست.

READ  برپایی سفره افطاری حاج عباس عربی برای جمعی از سران عشایر، بزرگان و مدیران استان

پایان خبر/