رییس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه خبر داد؛

برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های اقتصادی استان در کشور عراق

ایرسا آنلاین _ رییس اتاق بازرگانی کرمانشاه همچنین از برنامه‌ریزی برای معرفی ظرفیت‌های تولیدی استان در بازار‌های بین‌المللی خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار ایرسا آنلاین، رییس اتاق بازرگانی کرمانشاه همچنین از برنامه‌ریزی برای معرفی ظرفیت‌های تولیدی استان در بازار‌های بین‌المللی خبر داد و افزود: در ادامه این مسیر، نمایشگاه توانمندی‌های اقتصادی استان کرمانشاه در کشور عراق برگزار خواهد شد تا ضمن معرفی ظرفیت‌های صنعتی، زمینه توسعه صادرات و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید فراهم گردد.

سلیم ساسانی تأکید کرد: مهم‌ترین راهکار کاهش بیکاری، تقویت تولید، حمایت از سرمایه‌گذاران، استفاده از ظرفیت‌های مرز، و رونق‌بخشی به تجارت خارجی است. اتاق بازرگانی کرمانشاه در این مسیر با تمام توان در کنار سیاست‌های اقتصادی استان خواهد بود.

پایان خبر/