بازگشایی مدارس متوسطه دوم کرمانشاه از ۱۵ آبان

ایرسل_ مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از بازگشایی مدارس متوسطه دوم کرمانشاه از ۱۵ آبان خبر داد.

به گزارش ایرسا آنلاین نقل از مهر، مجید یزدان پناه اظهار کرد: از روز ۱۵ آبان ماه مدارس متوسطه دوم استان کرمانشاه به شکل حضوری و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی کار خود را آغاز خواهند کرد و از ابتدای آذر ماه مدارس ابتدایی و متوسطه حضوری فرایند آموزش را ادامه خواهند داد.

وی افزود: آمادگی لازم برای بازگشایی مدارس به شکل حضوری در استان کرمانشاه وجود دارد زیرا از ابتدای مهر ماه ۴۰ درصد مدارس روستایی و پایه اول و دوم ابتدایی با رضایت والدین و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به صورت حضوری در مدارس حضور داشته‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصریح کرد: همچنین مدارس زیر ۱۵۰ نفر شهری و کارگاه‌های مدارس فنی و حرفه‌ای و کار و دانش نیز به صورت حضوری از اول مهر مهر ماه فعالیت کرده‌اند.

READ  بهره برداری از تقاطع سپهبد شهید قاسم سلیمانی اولویت اول شهرداری کرمانشاه

یزدان پناه با اشاره به اینکه سلامت دانش آموزان اولویت نخست آموزش و پرورش است، گفت: ۹۵ درصد معلمان و ۸۰ درصد دانش آموزان سنین ۱۲ الی ۱۸ سال استان کرمانشاه نوبت اول واکسن کرونا را دریافت کردند.

وی بیان کرد: از خانواده دانش آموزان استان کرمانشاه که تاکنون برای تزریق واکسن کرونا دانش آموزان اقدام نکرده‌اند درخواست داریم هرچه سریع‌تر برای حفظ سلامت دانش آموز، خانواده و جامعه برای دریافت واکسن به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مدارس به صورت جدی اجرایی خواهد شد و آموزش و پرورش استان کرمانشاه بر اساس دستورات ستاد ملی کرونا عمل خواهد

READ  درخواست سازمان نظام پزشکی از ستاد ملی مبارزه با کرونا برای جلوگیری از بازگشایی مدارس/ از جان میلیون‌ها دانش‌آموز دفاع کنید!