بازدید بیش از ۲۶۰ هزار گردشگر نوروزی از جاذبه‌های گردشگری

ایرسا_ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: در ۶ روز گذشته بیش از ۲۶۰ هزار گردشگر نوروزی از جاذبه‌های گردشگری استان بازدید کرده‌اند.

به گزارش ایرسا آنلاین، داریوش فرمانی با بیان اینکه از ۲۴ اسفند تا پایان روز اول فروردین ۲۶۰ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه بازدید داشته‌اند، گفت: از این تعداد حدود ۱۳۵ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی استان همچون سراب نیلوفر، غار قوری قلعه، آبشار ریجاب و … دیدن کرده‌اند.
وی افزود: حدود ۷۳ هزار و ۳۵۷ نفر هم از جاذبه‌های تاریخی، ۲۰ هزار و ۳۷۸ نفر از جاذبه‌های تفریحی و ۱۹ هزار و ۸۴۷ نفر از جاذبه‌های مذهبی استان بازدید داشته‌اند.
به گفته این مسئول، جاذبه‌های دست ساز، فرهنگی و موزه‌ها نیز در رتبه‌های بعدی اماکن پربازدید‌ها قرار دارند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان از اقامت بیش از ۲۸ هزار مسافر نوروزی در استان خبر داد و گفت: حدود ۷۰.۴۴ درصد از کل این آمار در مراکز اقامتی رسمی همچون هتل‌ها، خانه مسافرها، اقامتگاه‌های بوم گردی و… اسکان پیدا کرده اند.
وی تاکید کرد: ۲۵.۸۳ درصد از آمار اسکان استان مربوط به مراکز غیررسمی همچون مدارس و کمپ‌های شهرداری و ۳.۷۳ درصد هم مربوط به مراکز اقامتی اضطراری همچون سالن‌های ورزشی است.
فرمانی از اجرای ۱۰۹ فقره بازدید از تاسیسات گردشگری استان طی این مدت هم خبر داد و گفت: این بازدید‌ها منجر به صدور ۱۹ فقره تذکر، دو فقره اخطار کتبی و چهار فقره تعلیق شده است.
وی با بیان اینکه شماره ۰۹۶۲۹ سامانه ملی گردشگری آماده دریافت شکایت گرشگران نوروزی از واحد‌های گردشگری متخلف است، عنوان کرد: خوشبختانه از شروع تعطیلات نوروزی تاکنون هیچ شکایتی از واحد‌های گردشگری استان دریافت نشده است.