اولین مورد موفق تله استروگ در کشور در بیمارستان سرپل ذهاب انجام شد
ایرسا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با تلاشهای انجام شده کارشناسان حوزه معاونت درمان دانشگاه اولین مورد موفق تله استروگ کشور در شهرستان سرپلذهاب انجام گرفت
به گزارش ایرسا آنلاین، دکتر روشنی اظهار کرد: بیمار مردی ۶۹ ساله می باشد که به علت آفازی و بیحسی اندام سمت راست به بیمارستان شهدای سرپل ذهاب مراجعه نمود و پس از معاینات اولیه و انجام سیتی اسکن، شرححال و اطلاعات دقیق بالینی به فلوشیپ استروک اطلاع داده شده و پس از تایید داروی آلتپلاز برای بیمار تزریق گردید.
وی افزود: خوشبختانه فرآیند فوق باعث نجات جان بیماران شده و هم اکنون حال عمومی بیمار خوب است.
روشنی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری متخصصین نورولوژی و قلب درگیر در کد ۷۲۴ و ۲۴۷ ، طی بیش از ۴ سال اخیر اقدامات بسیار مهمی را در راستای درمان سریع بیماران سکته حاد مغزی و قلبی و پیشگیری از ناتوانی این بیماران انجام داده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰