انتقال جسد کوهنورد کرمانشاهی به پایین کوه پراو
به گزارش ایرسا آنلاین، محمد باقر محمدی اظهار کرد: در نشست شب گذشته تصمیم گرفته شد تا یک تیم عملیاتی ۷ نفره به منظور انتقال جسد کوهنورد گرفتار در حفره ای در ارتفاعات پراو ساعت ۳:۱۵ دقیقه بامداد به محل اعزام و دو تیم ۱۰ نفره نیز به عنوان پشتیبان و آماده باش مستقر شوند.
وی افزود: تیم عملیاتی ساعت ۷:۳۳ دقیقه صبح امروز پس از چند ساعت کار و ایجاد کارگاه به جسد کوهنورد دسترسی پیدا کردند و تا ساعاتی دیگر جسد به پایین کوه منتقل می شود.
ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه روز جمعه (هفتم بهمن) دو کوهنورد کرمانشاهی به سه کل واقع در ارتفاعات پرآو رفته بودند که دچار حادثه شدند، یکی از این کوهنوردان دچار مصدومیت شد و کوهنورد دیگر نیز به درون حفرهای در کوه پرآو سقوط کرد.
قله پراو با ارتفاع سه هزار و ۴۰۵ متر از سطح دریا، بلندترین قله استان کرمانشاه است، این قله در هشت کیلومتری شمال شرقی کرمانشاه قرار دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰