انتخاب هرسین به عنوان پایلوت سرشماری عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا ۱۴۰۱

ایرسا- مسئول تبلیغات کمیته سرشماری نفوس و مسکن سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه گفت: شهر هرسین به عنوان پایلوت سرشماری عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا ۱۴۰۱ انتخاب شده است.

به گزارش ایرسا آنلاین،پژمان امیدی بیان کرد: ۳۵ شهر در سراسر کشور برای آزمایش سرشماری انتخاب شده اند که شهر هرسین یکی از آن هاست.
وی افزود: سرشماری عمومی نفوسو مسکن قرار است در سال ۱۴۰۵ انجام شود و به همین منظور برای رفع نواقص این سرشماری به صورت ازمایشی برگزار می‌شود.
مسئول تبلیغات کمیته سرشماری نفوس و مسکن سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه گفت: این سرشماری ازمایشی از اول تا ۳۰ دی ماه برای افراد ۱۵ سال به بالا شهر هرسین انجام می‌شود.
امیدی افزود: شهروندان هرسینی اطلاعات آخرین آدرس، کد پستی، کد ملی، سن خود در سایت معرفی شده به نشانی www.ncr.ir درج کنند .