افزایش ۵۰ درصدی تردد مسافران در کشور

ایرسا- معاون فرهنگی و اجتماعی و سخنگوی ناجا در کرمانشاه از افزایش ۵۰ درصدی تردد مسافران نوروزی در مقایسه با سال گذشته در کشور خبر داد.

به گزارش ایرسا آنلاین، سردار حاجیان با اعلام اینکه استان‌های شمالی و جنوبی و استان‌های دارای اماکن گردشگری بیشترین آمار گردشگران را داشته اند گفت: ۷۰ هزار مامور ناجا در قالب ۱۷ هزار واحد گشتی، شناور دریایی و گشت‌های خودرویی، و موتوری در سطح کشور به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

وی افزود: تعداد جان باختگان تصادفات هم تا به امروز (چهارشنبه دهم فروردین)  در مقایسه با سال گذشته ۲۳ درصد کاهش داشته است.

معاون فرهنگی و اجتماعی و سخنگوی ناجادر ادامه با اشاره به روز‌های پایانی تعطیلات نوروز و وجود ۵۶۰ هزار خودرو مربوط به مسافران نوروزی در استان‌های شمالی از مسافران خواست تا زمان بازگشت خود را به روز‌های پایانی موکول نکنند.