افتتاح و واگذاری ۱۹۴ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد/ توانمندسازی ۱۸۰۰ خانوار تحت حمایت کرمانشاهی

ایرسا_ 194 واحد مسکونی مددجویی استان کرمانشاه افتتاح و جشن توانمندسازی 1800 خانوار مددجوی کمیته امداد کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش ایرسا آنلاین، پیمان ترکمانه مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه امروز ۱۴ اسفند در حاشیه مراسم افتتاح واحدهای مسکونی مددجویی و جشن توانمندسازی مددجویان کمیته امداد در سطح کشور که بصورت ویدئو کنفرانس و با حضور رییس جمهور برگزار شد، از ساخت مسکن مددجویی به عنوان یکی از خدمات کمیته امداد یاد کرد و گفت: در برنامه امسال ساخت حدود ۲۵۰ واحد مسکونی مددجویی در دستورکار قرار گرفت.

وی افزود: بخشی از اعتبار لازم برای ساخت این واحدها از طریق بنیاد مسکن و بخشی از طریق تسهیلات بلاعوض کمیته امداد تامین می شود.

وی خاطرنشان کرد: برای ساخت هریک از این واحدها حدود ۸۵ میلیون تومان کمک بلاعوض از سوی کمیته امداد پرداخت شده است.

READ   پترو پالایش سبحان افتتاح شد

ترکمانه با اشاره به افتتاح و واگذاری ۱۹۴ واحد از این واحدها در برنامه امروز، گفت: واحدهای باقی مانده نیز ظرف یکی دو ماه آینده تکمیل و تحویل مددجویان می شود.

وی افزود: این واحدها همگی در روستاهای استان احداث شده و میانگین متراژ آنها حدود ۷۵ متر مربع است.

ترکمانه به جشن توانمندسازی مددجویان امداد هم اشاره کرد و افزود: امروز ۱۸۰۰ خانوار مددجوی کرمانشاهی همراه با بیش از ۵۲ هزار خانوار مددجوی دیگر در سراسر کشور توانمند شده و زندگی مستقل خود را شروع می کنند.

وی افزود: تمرکز اصلی ما در کمیته امداد این است که کمک های صورت گرفته به خانواده‌ها بگونه‌ای هدفمند شود که در نهایت منجر به توانمندسازی خانوارها شود.

READ  فهرست حذفیات کنکور سراسری ۱۴۰۳