به گزارش ایرسا آنلاین، اعتضادی ععلیزاده اظهار کرد: ساعت کاری برای نانواییهای لواش ماشینی نیمه اتوماتیک، در نوبت اول از ۶:۳۰ تا هشت صبح، در نوبت دوم از ۱۰:۳۰ تا ۱۲ ظهر و در نوبت سوم از ساعت ۱۷ تا ۲۰ بعدازظهر خواه بود.
وی افزود: ساعت کاری برای نانواییهای سنتی شامل لواش، تافتان و بربری سنتی و ماشینی نیز در نوبت اول از ۶:۳۰ تا هشت صبح، در نوبت دوم از ساعت ۱۰ تا ۱۲:۳۰ و در نوبت عصر نیز از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۲۰:۳۰ بعدازظهر است.
علیزاده بیان کرد: ساعت کاری نانواییهای سنگک سنتی و ماشینی را نیز در سه نوبت شامل شش تا هشت صبح، ۱۰ تا ۱۳ ظهر و ۱۶ تا ۲۰:۳۰ است.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه گفت: برای نانواییهای تمام اتوماتیک نیز ساعت کاری در سه نوبت و از ۶:۳۰ تا ۷:۳۰صبح، از ۱۰ تا ۱۲ ظهرو از ۱۷ تا ۱۹:۳۰ است.
علیزاده از تشدید نظارت بر فعالیت خبازیها در این ایام خبر داد تا مردم مشکلی برای تامین نان مورد نیاز خود نداشته باشند و گفت: این نظارتها شامل رعایت موازین بهداشتی، رعایت وزن و قیمت نان، رعایت ساعت کاری و … است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰