رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

استفاده از  GPS گوشی هوش را کم می‌کند

ایرسا_ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: روزانه بیش از ۵۰ هزار فکر به ذهن ما خطور می‌کند که متاسفانه ۷۰ درصد آن‌ها افکار منفی( خودبینی، ترس، استرس، اضطراب و... ) است.

 

وی در ادامه گفت: موقعیت یابی(GPS) در طول تکامل مغز انسان از گذشته به ما به ارث رسیده است، گفت: اما وقتی از GPS گوشی همراه استفاده می‌کنیم این توانایی در مغز ما تحلیل می‌رود.
این مسئول افزود: از اواسط قرن ۱۸ تقریبا ۱۳.۵ نمره ضریب هوشی بشر به دلیل واگذاری بخشی از فعالیت‌های مغزی ما کم شده است
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان نمود: ۳۵ درصد افراد بالای ۸۵ سال در خطر ابتلای به آلزایمر قرار دارند.
وی گفت: وزن مغز مردان ۱۰ درصد بیشتر از وزن مغز زنان است، اما این به معنای باهوشتر بودن مردان نیست، برای مثال وزن مغز انیشتین ۱۲۳۰ گرم بوده که از وزن مغز یک انسان نرمال نیز کمتر است.