اتاق بازرگانی صرافی ویژه خود را راه‌اندازی کند

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست فعالان اقتصادی استان کرمانشاه بر لزوم راه اندازی صرافی اتاق بازرگانی تاکید کرد.

به گزارش ایرسا آنلاین، عبدالرضا مصری یکی از چالش‌های اقتصاد کشور که زمینه‌ساز بروز فساد شده را تک نرخی نبودن ارز دانست و از تصمیم جدی دولت برای تک نرخی شدن آن یاد کرد.

وی ادامه داد: به علاوه تفاوتی که بین ارز نیمایی و بازار آزاد وجود دارد بی معنا است و این موضوع نیز باید با همراه کردن صرافی ها حل شود.

نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اگرچه ممکن است حرکت به سوی ارز تک نرخی تبعاتی هم داشته باشد اما به هر حال به منزله دارویی برای اقتصاد است که عوارض کم آن اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.

READ  یک واحد گاوداری ۱۰۰ رأسی با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال در شهرستان کنگاور به بهره‌برداری رسید

مصری سپس از مشکلات ارزی که صادرکنندگان با آن مواجه شدند یاد کرد و افزود: از مخالفین صد درصد سخت‌گیری های رفع تعهدات ارزی هستم و در گذشته نیز برای تسهیل‌گری در این زمینه تلاش کردم.

وی اظهار کرد: قوانین و دستورالعمل های متعددی که در این زمینه صادر شده راه حرکت را برای صادرکنندگان کند کرده و ترمز فعالیت آنها را کشیده است.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه با انتقاد از اینکه متاسفانه مسئولین به جای آنکه به شتاب حرکت فعالان اقتصادی کمک کنند فقط ترمز کشیدن را بلد هستند، خاطرنشان کرد: این ترمز کشیدن ناشی از آن است که ما بلد نیستیم خوب فرمان را دست بگیریم و هرکجا نیاز بود بپیچیم.

READ  زمان واریز مبلغ پیش‌پرداخت متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان

مصری از معضلاتی که صادرکنندگان برای بازگشت ارز از طریق صرافی ها با آن مواجه شدند هم یاد کرد و ادامه داد: لازم است اتاق بازرگانی صرافی خود را راه‌اندازی کند.

وی با بیان اینکه این صرافی باید شبکه‌ای گسترده در سراسر کشور باشد، خاطرنشان کرد: صرافی اتاق بازرگانی هم به صادرکنندگان اطمینان خاطر می‌دهد و هم در کشورهای دنیا به عنوان یک صرافی معتبر شناخته خواهد شد.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی اشاره ای هم به لزوم برگزاری مستمر جلسات بخش خصوصی با نمایندگان مجلس در سراسر کشور داشت و گفت: این امر باعث می‌شود نمایندگان مجلس در جریان امور مختلف قرار بگیرند و مسلط باشند.

READ  واگذاری تشریفات صدور مجوز واحدهای فرعی مجتمع‌های کشاورزی به سازمان نظام مهندسی

مصری گفت: فردی که وارد مجلس می‌شود نهایتا در یک یا دو موضوع سررشته دارد و به زمان نیاز دارد تا در امور اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و … مسلط شود.

وی با بیان اینکه ۸۰ تا ۸۵ درصد نمایندگان مجلس در موضوعات مختلف ساکت هستند و اظهار نظر نمی‌کنند، افزود: این موضوع ناشی از عدم تسلط آنها به مسائل مختلف است.

مصری معتقد است اگر نمایندگان در جریان همه امور قرار بگیرند، دیگر به سادگی به هر موضوعی رای نمی‌دهند.

نکته پایانی که مصری از آن انتقاد کرد کسب رتبه نامناسب کرمانشاه در بهبود فضای کسب و کار بود که عمدتا توسط بخش دولتی ایجاد شده است.

READ  اضافه خدمت سربازی چگونه بخشیده می‌شود؟

وی اظهار کرد: ۹۰ درصد سخت‌گیری های که در فضای کسب و کار صورت می‌گیرد ریشه فرهنگی دارد و ۱۰ درصد آن ناشی از نگرانی دستگاه‌های نظارتی است.