آیین تکریم و معارفه رئیس عقیدتی سیاسی قرارگاه منطقه‌ای‌غرب نزاجا برگزار شد

ایرسا- باحضور حجت‌الاسلام صالحی نسب رئیس اداره عقیدتی سیاسی نزاجا ،حجت الاسلام داودی رئیس واحد روحانیت، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا و مسئولین لشکری وکشوری استان کرمانشاه آیین تکریم و معارفه رئیس عقیدتی سیاسی قرارگاه منطقه‌ای‌ غرب نزاجا برگزار شد.

به گزارش ایرسا آنلاین، حجت الاسلام صالحی نسب رئیس عقیدتی سیاسی نزاجا در این مراسم اظهار کرد: جهاد به معنای تلاش و مبارزه است تلاشی که بتواند مانعی که دشمن ایجاد کرده است را بردارد.IMG_20220412_225723_639

 وی افزود: در جهاد تبیین ما با ذهن و دل کار داریم و اگر شما بتوانید ذهن را جلب کنید ناخداگاه جسم هم به سمت شما خواهد آمد و این اهمیت جهاد تبیین را می رساند.IMG_20220412_225727_043

رئیس عقیدتی سیاسی نزاجا  تصریح کرد:به موازات جریان تحریف، تحریم هم فعال است و جریان تحریم در خدمت جریان تحریف است، اگر جریان تحریف شکست بخورد جریان تحریم هم شکست خواهد خورد.

READ  پیام مدیرعامل بانک توسعه تعاون به مناسبت هفته دفاع مقدس

حجت‌الاسلام صالحی نسب تاکید کرد : به هنگام بودن، مداومت و استمرار، شجاعت و جسارت از الزامات جهاد تبیین استIMG_20220412_225730_411

گفتنی است؛ در پایان این مراسم از زحمات حجت‌الاسلام بیژن سلیمانی تقدیر و حجت الاسلام خلیل عبداللهی بعنوان رئیس عقیدتی سیاسی قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا معرفی شد.