آخرین وضعیت دانش آموزان مصدوم در حادثه رانندگی کرمانشاه

ایرسا_ رییس بیمارستان طالقانی کرمانشاه: از ۱۸ مصدوم تصادف مینی بوس حامل دانش اموزان در محور هلشی به ماهیدشت ۴ دانش اموز ترخیص شدند

به گزارش ایرسا آنلاین، دکتر فرهادی با اشاره به آخرین وضعیت دانش آموزان حادثه دیده در این سانحه رانندگی گفت: دو نفر از مصدومان به علت خونریزی تحت عمل جراحی قرار گرفتند که حال عمومی آن‌ها هم اکنون خوب است.

وی افزود: از لحاظ سطح بندی تریاژ حال عمومی ۱۲ نفر دیگر نیز در سطح ۳ و ۴ قرار دارد که بعضی از آن‌ها می‌توانند ترخیص شوند.

رییس بیمارستان طالقانی کرمانشاه اظهار داشت: دانش اموزان مصدوم در این حادثه عموما دچار شکستگی از ناحیه دست و پا، لگن، پارگی پیشانی و لب و اسیب دیدگی صورت شده اند که اقدامات درمانی لازم برای آن‌ها صورت گرفته است.

READ  سازمان بسیج حقوق دانان ظرفیت مردمی و انقلابی خوبی برای کمک به دیوان عدالت اداری در موضوع دفاع از حقوق عامه است

در حادثه رانندگی صبح امروز مینی بوس حامل دانش آموزان در محور هلشی به ماهیدشت ۲ نفر کشته و ۱۸ نفر مصدوم شدند.