کشف بیش از ۲ هزار تن رب گوجه فرنگی احتکاری در روانسر

ایرسا_ فرمانده انتظامی استان از کشف ۲ هزار و ۱۲تن و ۸۰۰ کیلوگرم رب گوجه فرنگی احتکار شده در شهرستان روانسر خبر داد.

به گزارش ایرسا آنلاین؛ سردار علی اکبر جاویدان اظهار داشت: پس از اطلاع ماموران انتظامی روانسر مبنی بر وجود مقدار زیادی رب گوجه فرنگی احتکار شده در شهرستان، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران با انجام کارهای اطلاعاتی و تحقیقات گسترده و با همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) موفق به شناسایی انبار محل نگهداری محموله احتکاری شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی نسبت به بازرسی های لازم اقدام کردند.

سردار جاویدان تصریح کرد: در جریان این بازرسی ۲ هزار و ۱۲ تن و ۸۰۰ کیلوگرم رب گوجه فرنگی احتکار شده که طبق نظر کارشناسان ارزش آن به ۳۰ میلیارد ریال می رسید، کشف شد.

READ  میزان ترانزیت و حمل کالا در پایانه مرزی پرویز خان از یک میلیون تن گذشت

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه همچنین از دستگیری یک نفر در این رابطه و معرفی وی به دستگاه قضائی جهت صدور حکم لازم خبر داد.