کرمانشاه صاحب ۴ “بازار روز” می‌شود

ایرسا- رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرماشاه از پیگیری احداث چهار بازار روز در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش ایرسا آنلاین به نقل از ایسنا امیر حیدریان با بیان اینکه کرمانشاه “بازار روز” ندارد، گفت: در حال حاضر هشت بازار میوه داریم که نمی‌توان به آنها بازار روز گفت، چرا که بازار روز استاندارهای خاص خود را دارد و در آن اقلام معیشتی متنوعی از جمله مرغ و گوشت و لبنیات و میوه و… عرضه می‌شود.

رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرمانشاه با اشاره به پیگیری احداث چهار بازار روز استاندار در کرمانشاه، گفت: برای راه اندازی دو بازار روز تفاهم نامه‌ای با اداره کل اوقاف به امضا رسانده‌ایم و این تفاهم نامه جهت تصویب به شورای شهر ارسال شده، اما با وجود گذشت حدود دو ماه هنوز مصوب نشده است.

حیدریان تصریح کرد: چنانچه این تفاهم‌نامه پیش از پایان سال به تصویب برسد، می‌توانیم به سرعت قرارداد بسته و ظرف یک سال آینده این دو بازار روز را احداث کنیم.

به گفته این مسئول این دو “بازار روز” در دو قطعه زمین به مساحت پنج هزار و هشت هزار مترمربع احداث می‌شوند.

رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرمانشاه در ادامه با اشاره به پیگیری برای جذب سرمایه گذار برای ساخت دو بازار روز دیگر هم گفت: دو قطعه زمین هرکدام به مساحت دو هزار مترمربع در اختیار داریم که پیگیریم با حضور سرمایه گذار بخش خصوصی دو بازار روز در آنها احداث کنیم.

وی افزود: مراحل فراخوان جذب سرمایه گذار در این زمینه در حال انجام است و امیدواریم با جذب سرمایه گذار کار ساخت این دو بازار روز هم انجام گیرد.