زندان ها باید به تعبیر مقام معظم رهبری به آموزشگاه نیکی ها تبدیل شود

ایرسا- به مناسبت ایام محرم گروه جهادی شهدای حقوقدان سازمان بسیج حقوق دانان استان کرمانشاه با حضور در زندان مرکزی کرمانشاه به ارائه خدمات مشاوره و معاضت حقوقی و قضایی به زندانیان پرداختند.

به گزارش ایرسا آنلاین، در این برنامه نیز حجت الاسلام والمسلمین جلیلیان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه ضمن بازدید از فعالیت ‌های این گروه جهادی ، به همراه مدیر کل زندان‌های استان، مدیر سازمان بسیج حقوق دانان و رئیس زندان مرکزی کرمانشاه از بندهای مختلف زندان بازدید و با زندانیان به گفتگو پرداخت.

در این بازدیدها حجت الاسلام والمسلمین جلیلیان با تقدیر از توجه ویژه سازمان بسیج حقوق دانان استان کرمانشاه در رسیدگی به امور زندانیان اظهار داشت: زندان ها باید به تعبیر مقام معظم رهبری به آموزشگاه نیکی ها تبدیل شود.

READ  اختتامیه رزمایش جهادگران فاطمی ۲ سازمان بسیج حقوق دانان کشور در کرمانشاه برگزار شد

جلیلیان افزود: در نظام اسلامی توجه متولیان امور زندانها به اصلاح و تربیت بزهکاران بسیار مهم است ، به طوری که زندانیان بعد از خروج از زندان در آنها یک تحول رفتاری و اجتماعی ایجاد شود.

مسول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) خطاب به جمعی از زندانیان اظهار داشت: بنا به هر دلیلی که راهتان به زندان افتاده حال تا رهایی از بند، از این فرصت برای خود سازی و اصلاح امور زندگی خویش استفاده کنید و از ایام حبس درس بگیرید و اشتباهات خود را جبران کنید.

همچنین پوریانی مدیر کل زندان‌های استان کرمانشاه در سخنانی با تقدیر از خدمات مستمر سازمان بسیج حقوق دانان استان کرمانشاه در همکاری ویژه با اداره کل زندانهای استان اظهار داشت: امروز در زندان های استان اجرای برنامه های فرهتگی، دینی و مذهبی به جد دنبال می شود و یک فضای فرهنگی در سطح زندان‌ها حاکم است.

READ  درخت «شیرین و فرهاد» ۶۰۲ ساله شد

پوریانی با تشریح فعالیت های مرکز آموزش زندان مرکزی از حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا جلیلیان مسول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان کرمانشاه و بازدید وی از قسمت های مختلف زندان مرکزی تقدیر کرد.

در این برنامه رسول بهرامی‌پور مدیر سازمان بسیج حقوق دانان استان کرمانشاه گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون ۴ گروه جهادی به استعداد ۲۴ نفر با ۱۲ ساعت فعالیت به ارائه خدمات مشاوره حقوقی و قضایی به بیش از یکصد نفر از زندانیان پرداخته اند و امروز هم به مناسبت ایام محرم این برنامه حضور گروه جهادی برنامه ‌ریزی و اجرا گردید.

وی در ادامه اظهار داشت: در این مدت ۴ ماهه سال جاری قریب به ۲۴ میلیارد ریال در برنامه‌های گلریزان مشترک بسیج حقوق دانان و دستگاه قضایی استان جهت کمک به آزادی ۲۶ نفر از زندانیان جمع آوری شده است و امروز مفتخریم که آزادسازی زندانیان در طرح احرار سازمان بسیج حقوق دانان استان کرمانشاه به ۱۵۵۸ نفر رسیده است.

READ  پرداخت وام ازدواج به بیش از ۲۱ هزار نفر در استان کرمانشاه

وی همچنین به تخصیص ۱۱۰۰ بسته معیشتی به ارزش ۱۱ میلیارد ریال به خانواده زندانیان در این مدت اشاره کرد و افزود: این بسته‌ها در اختیار سازمان زندان‌ها قرار گرفته که در بین خانواده‌های نیازمند زندانیان توزیع شده است.

مدیر سازمان بسیج حقوق دانان ابراز امیدواری کرد که با همکاری دستگاه قضایی و سازمان زندان‌ها و کمک خیرین عزیز بتوانیم در ادامه این برنامه‌ها گام‌های موثری در جهت کمک به حل مشکلات زندانیان برداریم.

بهرامی‌ پور در خاتمه شماره کارت ۶۲۷۳۸۱۷۰۱۰۱۷۰۲۶۸ به نام گروه جهادی شهدای حقوق دان استان کرمانشاه را برای دریافت کمک‌های مردمی به منظور کمک به آزادی زندانیان معسر و پیوستن مردم به پویش مذر رهایی، نذر حسینی اعلام و از همشهریان گرامی خواست به قدر بضاعت خود در این کار خیر و خداپسندانه مشارکت کنند.

READ  اختتامیه رزمایش جهادگران فاطمی ۲ سازمان بسیج حقوق دانان کشور