برگزاری کنگره بین‌المللی زیست مواد دارویی در کرمانشاه

ایرسا_ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از برگزاری کنگره بین‌المللی زیست مواد دارویی با حضور دانشمندان داخلی و خارجی در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش ایرسا آنلاین، قباد محمدی،گفت: اولین کنگره بین‌المللی زیست مواد دارویی کشور امروز ۲۶ اردیبهشت‌ماه با حضور دانشمندان داخلی و خارجی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در هتل پارسیان برگزار می‌شود.

وی مدت زمان برگزاری این کنگره را ۲ روز تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه عنوان کرد و افزود: در این کنگره نتیجه تحقیقات دارویی دانشمندان برتر داخلی و خارجی طی مدت ۲ روز با ارائه سخنرانی و پوستر ارائه می‌شود و ان‌شاءالله دستاورد‌ها خوبی برای استان و کشور به‌همراه خواهد داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای ارتقای زیرساخت‌های سلامت استان طی سال‌جاری، گفت: با ارتقای زیرساخت‌ها دانشگاهی، خوابگاهی و تخت‌های بیمارستانی امسال اتفاقات خوبی برای حوزه سلامت استان رقن خواهد خورد.

READ  برگزاری نشست بررسی راهکارهای عبور از پیک ۱۴۰۲ در شرکت برق منطقه ای غرب

وی با اشاره به بیش از افتتاح ۱۰۰ پروژه عمرانی در حوزه بهداشت و درمان طی سال جاری، تصریح کرد: زیرساخت‌های خوابگاهی امسال با افتتاح چند خوایگاه ۲ برابر خواهد شد.

محمدی در رابطه با ارتقای تخت‌های بیمارستانی، تصریح کرد: امسال با افتتاح تخت‌های اورژانس و بیمارستانی و دو بیمارستان جدید یکی در کرمانشاه برای بیماران سرطانی و دیگری در شهرستان ثلاث باباجانی، تخت‌های بیمارستانی ارتقا خواهند یافت.