نیاز کرمانشاه به کارخانه قند سوم/ تولید سالانه ۱.۳ میلیون تن چغندر در استان

به گزارش ایرسا آنلاین، علی چاله چاله اظهار داشت: کرمانشاه یکی از استانهای برتر کشور در حوزه تولید چغندرقند به شمار میرود و رتبه دوم سطح زیرکشت و تولید چغندر کشور را در اختیار دارد.
وی سطح زیر کشت چغندر بهاره را ۱۲ هزار هکتار و چغندر پاییزه را شش هزار هکتار عنوان کرد و افزود: در مجموع تولیدات سالانه این محصول در استان به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن میرسد.
چاله چاله با اشاره به نیاز مبرم استان به کارخانه قند سوم، خاطرنشان کرد: ظرفیت دو کارخانه قند فعلی استان برای فراوری چغندرقند تولیدی استان کفایت نمیکند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: هم اکنون حدود ۵۰۰ هزار تن از چغندر تولیدی استان در کارخانههای قند اسلام آبادغرب و بیستون فرآوری میشود.
وی یادآوری کرد: برای احداث و راهاندازی کارخانه قند سوم با چند سرمایهگذار وارد مذاکرده شدهایم که امیدوارم هرچه سریعتر به نتیجه نهایی برسیم و شاهد عملیاتی شدن احداث این کارخانه باشیم.
چاله چاله یادآوری کرد: سفر آتی رئیس جمهور به کرمانشاه فرصت بسیار خوبی است تا روی موضوع احداث کارخانه قند سوم استان مذاکره شود و امیدوارم این مذاکرات به سرانجام برسد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰