برداشت «مرکبات» از باغات کرمانشاه آغاز شد

ایرسا_  مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به آغاز برداشت مرکبات از باغات استان، پیش‌بینی کرد امسال حدود ۱۵ هزار تن مرکبات در استان تولید شود.

به گزارش ایرسا آنلاین، رحمان فیض قربانی  با بیان اینکه استان کرمانشاه ۱۴۷۵ هکتار باغ مرکبات دارد، گفت: عمده باغات مرکبات استان باور بوده و درصد ناچیزی از این باغات نهال هستند و هنوز به مرحله باروری نرسیده‌اند.

فیض‌قربانی با بیان اینکه بیشترین سطح باغات مرکبات استان به پرتقال اختصاص دارد، گفت: در استان کرمانشاه ۳۸۱ هکتار باغ پرتقال داریم که پیش‌بینی می‌شود امسال ۵۲۵۰ تن محصول از این باغات برداشت شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه این استان همچنین  ۱۶۹ هکتار باغ لیموشیرین دارد، گفت: پیش‌بینی ‌می‌شود امسال دو هزار تن لیموشیرین در باغات استان تولید شود.

READ  اختصاص ۳۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای تکمیل طرحهای صنایع تبدیلی نیمه کاره در استان کرمانشاه

وی با بیان اینکه لیموشیرین تولیدی در باغات استان رقم محلی بوده که به لیموی قصری معروف است و عطر و طعم منحصر به فردی دارد، یادآور شد: همه ساله بخشی از تولیدات لیموشیرین استان راهی بازار تهران شده و با قیمت بالا به فروش می‌رسد.

فیض‌قربانی با بیان اینکه در باغات مرکبات استان ارقام مختلف نارنگی، لیموترش، گریپ فروت و نارنج هم تولید می‌شود، گفت: عمده باغات مرکبات استان کرمانشاه در شهرستان قصرشیرین قرار دارد، هرچند در دو شهرستان گیلانغرب و سرپلذهاب هم باغات مرکبات در سطح پراکنده داریم.

فیض قربانی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۱۵ هزار تن مرکبات از باغات استان برداشت شود.

READ  مبارزه بیولوژیک در ۲۳ هزار هکتار از مزارع استان کرمانشاه

وی با بیان اینکه برداشت مرکبات در استان با برداشت لیموشیرین در شهرستان قصرشیرین آغاز شده، گفت: برداشت لیموشیرین در باغات استان کرمانشاه تا اواخر آذر ماه ادامه خواهد داشت.

فیض‌قربانی یادآور شد: برداشت مرکبات در باغات استان کرمانشاه تا اواخر سال ادامه داشته و با برداشت ارقام دیررس پرتقال به اتمام خواهد رسید.