پرداخت بیش از ۵ هزار فقره تسهیلات بدون ضامن در بانک قرض‌الحسنه مهر ایران استان کرمانشاه

ایرسا - مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران استان کرمانشاه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 5 هزار و 698 فقره تسهیلات قرض‌الحسنه بدون ضامن برای مشتریانی که رتبه خوبی دارند در استان کرمانشاه پرداخت شده است.

به گزارش ایرسا آنلاین، محمد سیروان گرامی پرور در نشست خبری با خبرنگاران ضمن گرامیداشت سالگرد بانک قرض‌الحسنه مهر ایران که بعد از ۱۶ سال فعالیت، خدمات شایانی در کشور و استان کرمانشاه انجام‌ داده است، بیان کرد: در استان کرمانشاه منابع بانک از ابتدای سال جاری تاکنون از ۸۰ هزار میلیارد ریال عبور کرده است و مشتریان به ۳۶۸ هزار نفر رسیده است.

وی افزود: تعداد تسهیلات پرداخت شده سال گذشته ۶۵ هزار ۷۳۲ نقره پرداخت و از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۷۰ هزار نقره وام پرداخت شده است و احتمالا تا پایان سال جاری به بیش از ۲۰۰ هزار نقره خواهد رسید.

گرامی پرور با اشاره به در سال گذشته ۲۵ هزار ۴۵۲ میلیارد ریال در سال جاری به ۹۶ هزار ۴۵۷ میلیارد ریال رسید که افزایش ۴ برابری داشته است.

مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران استان کرمانشاه میزان تاخیر پرداخت تسهیلات توسط مردم ۴۳ صدم درصد عنوان کرد و گفت: کمتر بانکی می‌تواند این موفقیت را به‌دست بیاورد.

گرامی پرور بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۱ هزار ۳۸۳ فقره افتتاح حساب آنلاین داشته ایم و همچنین تعداد پرونده تسهیلات آنلاین در سال گذشته ۶ هزار ۲۹۳ فقره به ۳۵ هزار ۲۹۳ فقره از ابتدای سال جاری تاکنون تاکنون رسیده است.

وی با اشاره به اینکه کاربران اینترنت از ۸۴ هزار ۱۶۱ به ۱۰۱ هزار ۲۰۳ نفر رسیده است گفت: تعداد کاربران همراه بانک هم به بیش از ۲۰۰ هزار نفر رسیده است.

مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران استان کرمانشاه سفته الکترونیکی در ای کاپ ۲۸۰ فقره سال گذشته انجام شده که امسال به ۲ هزار و ۲۰۰ نفر رسیده است که کسانی که کارمند نیستند و رتبه خوبی دارند می‌توانند از سفته الکترونیکی استفاده کنند.

گرامی پرور با اشاره به اینکه در تسهیلات تکلیفی در تبصره ۱۶ امسال وام ازدواج ۵۷۳ فقره به میزان ۱۰۴ میلیارد تومان، فرزند آوری ۴۶۹ فقره بالغ بر ۲۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است. افزود: در تسهیلات پرداختی تبصره ۱۸، کمیته امداد امام خمینی (ره) ۲۵۱ فقره بالغ بر ۳۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، بنیاد برکت ۱۱۸ فقره بالغ بر ۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان، بهزیستی ۲۳۱ فقره بالغ بر ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و تسهیلات مشاغل خانگی ۱۷۹ فقره بالغ بر ۱۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه کیو بانک در بانک قرض‌الحسنه مهر ایران راه اندازی و با بانکداری دیجیتال ایجاد شده است، گفت: مشتریان می‌تواند از محصولات بانک استفاده کنند که در مجموعه ای از کارگزاران ایجاد شده است و می‌توانند در مدرسه ثبت نام ، خرید و سفر انجام دهند.

به گفته گرامی پرور بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در شبکه شاپرک به جایگاه ۵ افزایش یافته است که نشان دهنده ضریب نفوذ بانک بوده است.