خدمات رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ۵ هزار زائر اربعین در مرز خسروی

ایرسا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ۵ هزار زائر از زمان شروع موج رفت زوار اربعین ، تاکنون ، در زمینه گرمازدگی، تنگی نفس، انجام تست PCR در مرز خسروی خدمات درمانی دریافت کرده اند.

به گزارش ایرسا آنلاین ، دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به اینکه از این تعداد بیش از ۴۵۰۰ زائر به دلیل گرمازدگی در مرز خسروی  خدمات درمانی دریافت کردند گفت: تمام زائران گرما زده به صورت سرپایی درمان شدند و به مسیر خود ادامه داده اند.

وی چالش اصلی در اربعین امسال بحث گرمازدگی زوار عنوان کرد و افزود: زائرانی که دچار مشکلات قلبی یا بیماری‌های زمینه‌ای هستند و نیز افراد سالمند و کودکان از آمدن به مرز خودداری کنند.

شکیبا بیان کرد: تردد زوار در ساعات خنک و پیاده روی نکردن در هنگام ظهر و در تابش شدید نور آفتاب، استفاده از کلاه و وسایل محافظتی در برابر گرما، نوشیدن میزان کافی آب و مایعات از مهترین توصیه های معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود.

وی گفت: چهار پایگاه بهداشتی در دو سالن ورودی و خروجی زوار در پایانه خسروی و دو مرکز جامع سلامت یکی در یک کیلومتری مرز خسروی و دیگری در محل پایانه خسروی برای خدمات دهی به زوار در نظر گرفته شده است.