سنگین ترین مجازات در انتظار اوباش تحت تعقیب است/ به احدی اجازه اخلال در نظم عمومی داده نخواهد شد

ایرسا_ دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: اراذل و اوباشی که یک فرد را در شهرک کارمندان مورد ضرب و شتم قرار داده اند تحت تعقیب اند و سنگین ترین مجازات در انتظار این متهمان است.

به گزارش ایرسا آنلاین، شهرام کرمی دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه در پی انتشار ویدیویی از وقوع یک درگیری در شهرک کارمندان کرمانشاه در صفحات مجازی گفت: در هر گوشه ای از استان کرمانشاه اجازه گردن کشی و اخلال در نظم عمومی و آسایش شهروندان به احدی داده نخواهد شد.

دادستان کرمانشاه افزود: مجازاتی سنگین در انتظار عوامل نزاع در شهرک کارمندان است که در این خصوص دستورات لازم پیگیری قضایی و بازداشت آنها صادر شده است.

کرمی گفت: دستگاه قضایی در پی این درگیری و ضرب و شتم یک شهروند توسط اراذل و اوباش با قمه، چاقو و سلاح گرم که انتشار تصاویر آن در فضای مجازی موجب جریحه دار شدن احساسات عمومی شده به هیچ عنوان از جرم آن ها اغماض نخواهد کرد.

READ  ایجاد ۱۸۷۸ فرصت شغلی در استان کرمانشاه باتسهیلات اشتغالزایی کارآفرینی امید

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: افرادی که با استفاده از سلاح سرد یا گرم در ملاء عام موجب سلب آسایش عمومی و ضرب و شتم شهروندی شوند در انتظار برخورد قاطع دستگاه قضایی باشند.