همه پمپ بنزین‌های کرمانشاه به سامانه بنزین ۱۵۰۰ تومانی وصل شدند

ایرسا_ مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان کرمانشاه گفت: تمام جایگاه‌های سوخت کرمانشاه به سامانه هوشمند متصل شده و امکان سوخت‌گیری با بنزین 1500 تومانی در آنها فراهم است.

به گزارش ایرسا آنلاین، فریدون یاسمی با اشاره به اختلالی که از روز چهارشنبه(پنجم آبان) در جایگاه‌های سوخت سراسر کشور ایجاد شد و دسترسی به سامانه هوشمند و امکان استفاده از بنزین ۱۵۰۰ تومانی را دچار نقص کرد، افزود: از آن روز تاکنون با تلاش نیروهای شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه تمامی جایگاه‌های سوخت استان به تدریج به سامانه هوشمند متصل شدند.

وی ادامه داد: طی چند روز اول تمامی جایگاه‌های مهم و اصلی را به سامانه متصل کردیم و مابقی جایگاه‌ها نیز به تدریج رفع نقص شدند.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه اظهار کرد: اکنون تقریبا تمامی ۱۲۰ جایگاه سوخت استان به سامانه هوشمند متصل است و مردم می‌توانند در این جایگاه‌ها بنزین ۱۵۰۰ تومانی بزنند.

READ  رزمایش طرح صرفه‌جویی مصرف آب و برق

یاسمی خاطرنشان کرد: فقط هفت، هشت جایگاه باقی مانده که مشکل فنی مربوط به خود آنهاست که  در مسیرهای اصلی هم نیستند و کار رفع نقص آنها نیز به زودی انجام خواهد شد. البته امکان استفاده از بنزین آزاد در این جایگاه‌ها وجود دارد.