تغییرات تقسیمات کشوری استان در مسیر تصویب/ تدوین ۶ طرح جدید برای تغییر به شهرستان، شهر و بخش

ایرسا_ مدیرکل سیاسی ، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری کرمانشاه ضمن تشریح تغییرات و تقسیمات جدید در استان از تهیه، تدوین و ارسال طرح های مطالعاتی ایجاد دو شهرستان، ۳ بخش و یک شهر جدید برای تصویب خبر داد.

به گزارش ایرسا آنلاین، جلیل بالایی با اشاره به اینکه تقسیمات کشوری جدید در مسیر تصویب قرار دارد؛ اظهار داشت: هم اکنون استان کرمانشاه با دو میلیون نفر جمعیت دارای ۱۴ شهرستان ، ۳۴ بخش ، ۳۵ شهر و ۸۷ دهستان است که با تصویب تغییرات جدید مسیر خدمت رسانی به مردم بیش از پیش تسهیل شده و فرصت توسعه متوازن را نیز برای برخی بخش ها و شهرهای جدید فراهم می کند.

وی مرجع نهایی تصمیم گیری و تصویب طرح های جدید را دولت اعلام کرد و افزود: طرح های مطالعه شده از پشتوانه فنی و سیاسی، اجتماعی مناسبی برخوردار است که با موافقت وزارت کشور و پیگیری لازم در مسیر کسب تایید و تصویب توسط دولت قرار می گیرد

READ  برای موفقیت در اقتصاد باید مسیر فعالیت بخش خصوصی واقعی باز شود

لازم به ذکر است با تصویب دولت در سالجاری دو بخش باوله در سنقر و دشت ذهاب در سرپل ذهاب ایجاد و به زودی با انتصاب بخشدار رسما افتتاح و شروع به کار خواهند نمود.